Súbory cookies

Prevádzkovateľ webu, Agentúra AC, s.r.o., ako správca osobných údajov, spracováva na tomto webe súbory cookie potrebné na fungovanie webových stránok a na analytické účely.

Súhlas s ukladaním súborov cookie

1. Agentúra AC, s.r.o. používa na tejto webovej stránke súbory cookie na účely merania návštevnosti webu a prispôsobenie zobrazenia webových stránok www.ac-preklady.sk. Súbory cookie na meranie návštevnosti webu a prispôsobenie zobrazenia webových stránok sú spracovávané na základe oprávneného záujmu správcu.

2. Údaje, ktoré prevádzkovateľ takto získa, môžu byť sprístupnené ďalším spracovateľom, najmä prevádzkovateľom služieb a platforiem Google a Facebook.

3. Webové stránky možno používať aj v režime, ktorý neumožňuje zbieranie údajov o správaní návštevníkov webu.

4. Zbieranie údajov o správaní návštevníkov webu je aktivované z iniciatívy návštevníka webu vyjadrením aktívneho začiarknutia možnosti „Súhlasím“, ktorá nasleduje za upozornením v dolnej časti webovej stránky, znejúcim nasledovne: „Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookie, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby.“

5. Súhlas udeľujete na dobu, ktorá je uvedená nižšie pri jednotlivých typoch súborov cookie. Súhlas so zbieraním údajov prostredníctvom súborov cookie možno kedykoľvek odvolať, a to pomocou zmeny nastavenia príslušného internetového prehliadača.

6. Zhromaždené súbory cookie sú spracované prostredníctvom:

  • služby Google Analytics, prevádzkovanej spoločnosťou Google Inc., so sídlom 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA. Súbory cookie zozbierané spoločnosťou Google Inc. sú v súlade s Pravidlami ochrany súkromia dostupnými na stránke https://policies.google.com/privacy?hl=sk#nosharing.

7. Týmto vás informujeme, že podľa zákona o ochrane osobných údajov máte právo:

  • požadovať od správcu informáciu, aké vaše osobné údaje spracúva,
  • vyžiadať si u správcu prístup k týmto údajom a nechať ich aktualizovať alebo opraviť,
  • požadovať od správcu vymazanie týchto osobných údajov – výmaz správca vykoná, pokiaľ nie je v rozpore s platnými právnymi predpismi a oprávnenými záujmami správcu,
  • v prípade pochybností o dodržiavaní povinností súvisiacich so spracovaním osobných údajov obrátiť sa na správcu alebo na Úrad na ochranu osobných údajov.

8. Agentúra AC, s.r.o. zhromažďuje na svojich webových stránkach nasledujúce súbory cookie:

Typ

Názov

Účel

Doba uchovávania

Súbory cookie tretích strán

Google Analytics

získanie štatistických informácií

podľa nastavenia prehliadača alebo do odstránenia